Menu

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Bekakou vs Scandale & Dark Room (13-15 November)


Tα καθιερωμένα events και parties του YMCA Dancefloor και αυτή την εβδομάδα αποτελούν εγγύηση για τη διασκέδασή σας. Τα Dark Room Parties συνεχίζονται, όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και αυτή 13 Νοεμβρίου, με το YMCA Dancefloor να μετατρέπεται σε ένα τεράστιο "σκοτεινό δωμάτιο". Το Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, ένα ανατρεπτικό Kinky Night έρχεται αποκλειστικά στο YMCA Dancefloor! Η Ελίνα Μπεκάκου και η Veronica Scandale μεταμορφώνονται σε hot nurses και μας χαρίζουν ένα άκρως αποκαλυπτικό fetish show!


13
November
2014
Τα φώτα χαμηλώνουν, τα κεριά ανάβουν και οι αισθήσεις παίζουν ανατρεπτικά παιχνίδια υπό τους ήχους εναλλακτικής μουσικής! Το Ymca Dancefloor μετατρέπεται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και σας προκαλεί να εξερευνήσετε τα όρια σας. Στις 13 Νοεμβρίου, όπως κάθε Πέμπτη, το YMCA Dancefloor μετατρέπεται σε ένα τεράστιο "σκοτεινό δωμάτιο"για το καθιερωμένο πλέον "Dark Room Party"!

▶ Doors open at 23:00
▶ Free Entry
▶ Drink €5
15
November
2014
Το Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, ένα ανατρεπτικό Kinky Night έρχεται αποκλειστικά στο YMCA Dancefloor! Η Ελίνα Μπεκάκου και η Veronica Scandale μεταμορφώνονται σε hot nurses και μας χαρίζουν ένα άκρως αποκαλυπτικό fetish show! Ymca Dancefloor σημαίνει ξέφρενη διασκέδαση χωρίς ταμπού!

▶ Doors open at 23:00
▶ €6 Entry (with drink)