Menu

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Τσαμπά & Σακελλαρίου! (6-8 Νοεμβρίου)


Νέος μήνας και τα καθιερωμένα events και parties του YMCA Dancefloor εξακολουθούν να εγγυόνται τη διασκέδαση σας. Τα Dark Room Parties συνεχίζονται, όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και αυτή 6 Νοεμβρίου, με το YMCA Dancefloor να μετατρέπεται σε ένα τεράστιο "σκοτεινό δωμάτιο". Το Σάββατο, 8 Νοεμβρίου, άλλο ένα κεφάτο drag show με τον αγαπημένο Σταύρο Καλλιγέρη να μεταμορφώνεται σε Ρίτα Σακελλαρίου και Γωγώ Τσαμπά! Ξέφρενη διασκέδαση αποκλειστικά στο YMCA Dancefloor!


6th
November
2014
Τα φώτα χαμηλώνουν, τα κεριά ανάβουν και οι αισθήσεις παίζουν ανατρεπτικά παιχνίδια υπό τους ήχους εναλλακτικής μουσικής! Το Ymca Dancefloor μετατρέπεται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και σας προκαλεί να εξερευνήσετε τα όρια σας. Στις 6 Νοεμβρίου, όπως κάθε Πέμπτη, το YMCA Dancefloor μετατρέπεται σε ένα τεράστιο "σκοτεινό δωμάτιο"για το καθιερωμένο πλέον "Dark Room Party"!

▶ Doors open at 23:00
▶ Free Entry
▶ Drink €5
8th
November
2014
Αυτό το Σάββατο, 8 Νοεμβρίου, υποδεχόμαστε την αξέχαστη Ρίτα Σακελλαρίου και τη μοναδική Γωγώ Τσαμπά σε ένα κεφάτο drag show από τον καταξιωμένο Σταύρο Καλλιγέρη Ymca Dancefloor σημαίνει ξέφρενη διασκέδαση χωρίς ταμπού!

▶ Doors open at 23:00
▶ €6 Entry (with drink)