Menu

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

New Events - Stanisi vs Alexia


Το YMCA Dancefloor συνεχίζει να εγγυάται τη διασκέδαση σας με φρέσκα και επιτυχημένα events και parties. Τα Dark Room Parties συνεχίζονται, όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και αυτή 30 Οκτωβρίου, με το YMCA Dancefloor να μετατρέπεται σε ένα τεράστιο "σκοτεινό δωμάτιο". Το Σάββατο, 1η Νοεμβρίου, υποδεχόμαστε το καινούριο μήνα με ένα ξεκαρδιστικό drag show απο τον αγαπημένο Νικόλα Μαρκάκη! Η νονά των Jumbo Κατερίνα Στανίση συναντά την μοναδική Αλέξια αποκλειστικά στο YMCA Dancefloor!


30
October
2014
Τα φώτα χαμηλώνουν, τα κεριά ανάβουν και οι αισθήσεις παίζουν ανατρεπτικά παιχνίδια υπό τους ήχους εναλλακτικής μουσικής! Το Ymca Dancefloor μετατρέπεται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και σας προκαλεί να εξερευνήσετε τα όρια σας. Στις 30 Οκτωβρίου, όπως κάθε Πέμπτη, το YMCA Dancefloor μετατρέπεται σε ένα τεράστιο "σκοτεινό δωμάτιο"για το καθιερωμένο πλέον "Dark Room Party"!

▶ Doors open at 23:00
▶ Free Entry
▶ Drink €5
1st
November
2014
Αυτό το Σάββατο, 1η Νοεμβρίου, υποδεχόμαστε το καινούριο μήνα με ένα ξεκαρδιστικό drag show απο τον αγαπημένο Νικόλα Μαρκάκη! Η νονά των Jumbo Κατερίνα Στανίση συναντά την μοναδική Αλέξια αποκλειστικά στο YMCA Dancefloor Ymca Dancefloor σημαίνει ξέφρενη διασκέδαση χωρίς ταμπού!

▶ Doors open at 23:00
▶ €6 Entry (with drink)